ОСТАННІ НОВИНИ

Єдиним «зрадником» БЮТу вчора був Роман Кузьмич

|

Єдиним «бютівцем», який вчора проголосував «за» визнання звіту голови ОДА Петра Олійника був Роман Кузьмич. Про це у коментарі «Львівському порталу» повідомив голова фракції БЮТ у облраді Ігор Держко. «Поки що пан Кузьмич не дав чіткого пояснення чому він проголосував саме так, проте нам відомо, що вчора він скаржився на здоров ’ я», – зазначив він.

Сам Роман Кузьмич на сьогоднішнє продовження пленарного засідання не прийшов. «У залежності від того, яким буде його пояснення, фракція вирішуватиме які заходи до нього застосувати, – зауважив І. Держко. – Людина повинна діяти так, як вирішила фракція».

«У нашій фракції були депутати, які сумнівалися. Були й такі, що пропонували більш м’які пропозиції. Однак ми всім дали змогу висловити свою думку. Вчора ми ще дебатували і кінцеве рішення ухвалили лише вчора зранку. Навіть ті депутати, які мали свою точку зору, а їх було лише троє, виконали рішення фракції. І, голосуючи, натисли ту кнопку, яку вирішила фракція», – сказав Ігор Держко.

На його думку, цікавим є той факт, що «за» режим поіменного голосування проголосувало лише 57 депутатів, а у відкритому режимі – 62. «Ця цифра на межі фолу, що є доволі цікавим. І тут ми маємо право ставити питання самій системі «Рада», – заявив голова фракції.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *