ОСТАННІ НОВИНИ

„Шувар” претендує на статус регіонального аграрного центру

|

Львівський гуртовий продуктовий ринок „Шувар” претедує на статус регіонального аграрного центру. Генеральний директор ТзОВ „Шувар” Роман Федишин повідомив, що змагатиметься за отримання кредиту Світового Банку в розмірі 20 мільйонів євро на розбудову оптового аграрного центру європейського зразка на базі „Шувару”.

Роман Федишин переконаний, що ринок „Шувар” є серед лідерів у сфері гуртової торгівлі сільськогосподарською продукцією, а тому має реальний шанс отримати ці кошти.

За його словами, розбудова регіонального аграрного центру передбачає, що на ринку будуть створені цивілізовані місця зустрічі гуртового попиту та пропозиції, з’являться сучасні стаціонарні павільйони, оснащені відповідним обладнанням та інженерним комунікаціями. У рамках впровадження кредиту керівництво ринку планує розширити площу до 15-20 гектарів. Сьогодні „Шувар” розміщується на восьми гектарах.

Передбачається торгівля з 200-500 автомобілів, побудова логістичного центру, який включатиме складську зону площею до 20 тисяч метрів квадратних, зал для дрібно-гуртової торгівлі (м’ясо, риба, молоко тощо) площею до 15 тисяч квадратних метрів, а також офісно-сервісний центр з виставковим залом площею до 10 тисяч метрів квадратних.

Як повідомив генеральний директор „Шувару”, у розбудову ринку європейського стандарту уже вкладено три мільйони євро. Розпочато будівництво двох павільйонів для роздібної торгівлі рибою та м’ясом. Планується, що нові приміщення запрацюють наступної осені.

„Ми робимо все, щоб місто отримало ці кошти. Ведемо переговори з міською владою про розширення території. Вже є розуміння міського голови і депутатського корпусу”, – зазначив Р.Федишин. Він також передбачив, що, в умовах отримання статусу регіонального аграрного центру, кількість працівників „Шувару” зросте до трьох тисяч.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *