ОСТАННІ НОВИНИ

Майже дві тисячі гостей можуть поселити в школах на святкуванні 750-ти річчя Львова

|

Близько 700 волонтерів, з різних частин України, будуть працювати під час святкування 750-тої річниці Львова. Серед них – львівські студенти, національна скаутська організація “Пласт”, а також багато осіб зі східних областей України та навіть група волонтерів з Польщі. Про це під час сьогоднішньої прес-конференції повідомив керівник служби волонтерів ГО “Дирекція з організації святкування 750-тої річниці Львова” Юрій Наконечний.

Усіх волонтерів поділять на групи, які відповідатимуть за різні напрямки, такі як : транспорт, зустрічі, поселення, допомога VIP -персонам.

Найцікавіша група – це волонтери-“історики”, їх є понад 200. Вони працюватимуть біля пам’ятних споруд, привертаючи увагу розповідями про визначні місця старовинного міста Лева. До речі, на бейджику волонтера буде зазначено, якою мовою він володіє. Знайшлись навіть такі, які знають японську та інші екзотичні мови.

Також в місті працюватиме близько двадцяти п ’ яти інформаційних груп, які надаватимуть необхідну інформацію. Наприклад, що, де і коли буде відбуватися, розташування найближчих закладів харчування та інше.

Близько шестисот VIP -персон поселять в готелях “Опера”, “Дністер”, “Жорж”, “Супутник”, “Наварія Нова”, “Гетьман”, “Еней”, “НТОН”, “Марс”. Наразі зареєстровано 350 бажаючих, які ночуватимуть у школах, таких є 12. Близько двох тисяч осіб можуть забезпечити ночівлею, до того ж це буде безкоштовно.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *