ОСТАННІ НОВИНИ

СБУ викрило зловживання керівництва сільради на Стрийщині

|

Співробітники управління СБУ у Львівській області викрили злочинні дії службових осіб Станківської сільської ради Стрийського району, що безоплатно передавали у приватну власність земельні ділянки. Про це повідомляє прес-служба УСБУ у Львівській області.

У результаті оперативно-розшукових заходів співробітники Управління отримали інформацію про зловживання службових осіб вищевказаної сільської ради, які діючи всупереч вимогам Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні” та Земельного кодексу України склали та видали за відомо неправдиві протоколи і рішення двох сесій сільської ради про безоплатну передачу у приватну власність земельних ділянок, що належали до комунальної власності територіальної громади.

За фактом зловживання владою та посадового підроблення службовими особами Станківської сільської ради, що спричинило тяжкі наслідки інтересам держави та містить ознаки злочину, передбаченого ч.2 статті 364 та ч.2 статті 366 Кримінального кодексу України Управлінням СБУ порушено кримінальну справу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *