ОСТАННІ НОВИНИ

КПЛ створює бібліотеку для підприємців

|

Комітет підприємців Львівщини розпочав створення бібліотеки для підприємців – перші понад 100 видань було придбано на тринадцятому Форумі видавців у Львові, передає прес-служба КПЛ. Наразі книгами з бібліотеки можуть користуватися тільки члени КПЛ – вони збагачуватимуть свої знання в сфері управління, ділового етикету, фінансів, маркетингу тощо. У майбутньому КПЛ планує збільшувати бібліотеку за кошти членів Комітету, інвестуючи в даний проект близько восьми тисяч грн. щорічно.

«Однією з найзначніших перешкод у діяльності Комітету є саме неосвіченість українських підприємців, які не розуміють, що бізнес можна вести чесно, що з владою можна співпрацювати і свої права необхідно відстоювати в рамках закону, а не піддаватися на корупційні схеми чиновників». Комітет підприємців Львівщини переконаний, що підвищення рівня освіченості українських бізнесменів є одним із ключових кроків до створення чесних та прозорих правил співпраці між бізнесом та владою,” – наголосив голова КПЛ Ярослав Рущишин.

Комітет підприємців Львівщини, створений 2005 року, є обласною громадською організацією спрямованою на захист прав підприємців. Діяльність КПЛ спрямована на формування чітких та справедливих правил відносин між владними органами та бізнесом, запровадження громадського контролю за діяльністю влади, а також забезпечення оперативного й ефективного судового захисту прав підприємців. Основними завданнями КПЛ є залучення підприємців до підготовки та ухвалення законодавства, що стосуються підприємницької діяльності. Сьогодні до складу КПЛ входить близько 60 підприємців.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *