ОСТАННІ НОВИНИ

Курпіль схвально поставився до задовільної оцінки роботи Олійника

|

Народний депутат України від БЮТ Степан купіль схвально оцінює результат сьогоднішнього голосування у Львівській обласній раді за звітом Петра Олійника. «Безперечно, до роботи Петра Олійника є багато претензій. Але я вважаю, що визнавши роботу голови Львівської ОДА задовільною, депутати Львівської обласної ради прийняли позитивне рішення і правильне рішення. Адже на тлі тих загальноукраїнських подій, котрі відбуваються зараз, «Нашій Україні» і БЮТ не слід було іти на загострення відносин поміж собою» – сказав він.

Що стосується ситуації, котра зараз склалася між БЮТ і «Нашою Україною», за словами С. Курпіля, «Наша Україна» просила «ще зачекати до четверга із її визначенням про входження в опозицію чи у коаліцію».

«Що ж стосується того, що «Наша Україна» знову почала переговори із Партією регіонів – тут залишається хіба поспівчувати Партії регіонів. Бо ці переговори будуть довгими, нудними і безперспективними», – резюмував нардеп.

Сьогодні 62-ма голосами «за» депутати Львівської обласної ради визнали задовільною роботу голови Львівської ОДА Петра Олійника в 2005 та першому півріччі 2006 року , передає ЗІК.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *