ОСТАННІ НОВИНИ

"Самопоміч" шукає помочі у міліції

|

Працівниця „Самопомочі” Надія Рибак, яку в п’ятницю жорстоко побили, зустрілася сьогодні з міським головою Львова та начальником міської міліції. Про це повідомляє ГО „Самопоміч”.

15 вересня о 9 годин і ранку в прохідному подвір’ї між вул. Коновальця, 21 та вул. Єфремова, 30 жорстоко побито працівникаосередку ГО „Самопоміч” у Франківському районі Надію Рибак. Судмедекспертиза встановила, що жінка отримала струс мозку, перелом носа та інші тілесні пошкодження.

Надія Рибак вважає, що залишилася живою лише завдяки випадковому перехожому. Вона щиро хоче подякувати невідомомурятівнику і просить його відгукнутися.

Потерпіла Надія Рибак, мешканка будинку № 27 на вул. Коновальця, пов’язує напад на неї з протестами мешканців проти незаконного будівництва мансарди в цьому будинку – архітектурній пам’ятці Львова. Третій поверх у двоповерховому будинку добудовує власник однієї з квартир. Інспекція держархбудконтролю зобов’язала ініціатора будівництвазупинити спорудження мансарди. Проте, незважаючи на заборону, будівельні роботи тривають.

А вчора о 22.30 у квартирі пані Надії пролунав телефонний дзвінок: жінці сказали, що це було попередження, і“попросили” її зробити висновки, бо інакше вона та її син загинуть (Надія Рибак має 17-річного сина).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *