ОСТАННІ НОВИНИ

Роботу Олійника визнали задовільною

|

Депутати Львівської облради взяли до уваги звіт голови Львівської обласної державної адміністрації Петра Олійника та визнали його задовільним. „За” це рішення проголосували 62 із понад ста депутатів. Цікавим у голосуванні стало те, що один із членів фракції БЮТ проголосував також “за” підтримку такого рішення. Водночас, поки що не вдалося довідатися, скільки саме депутатів проголосували за незадовільну оціну – попри всі намагання, журналістам так і не вдалося дізнатися цю цифру.

Попередньо під час обговорення звіту чільника області в депутатів розділилися думки. Зокрема, депутат від ВО „Свобода” Олег Тягнибок висловив кілька зауважень щодо звіту пана Олійника: „У рості соціально-економічних показників немає заслуги облдержадміністрації. Крім того, середня заробітна плата значно нижча, ніж 900 гривень, про які говорив пан Олійник, а на селі вона загалом лише 410 гривень”. Наприкінці Олег Тягнибок назвав звіт голови ЛОДА „брєжнєвським позитивізмом”.

Підтримали думку „свободівців” і БЮТівці: „Львівщина пасе задніх з економічних показників. Робота голови облдержадміністрації Петра Олійника – незадовільна”.

Позитивно оцінили роботу пана Олійника лише „нашоукраїнці”. Щодо УНП, то члени фракції зайняли нейтральну позицію: „Звіт узяти до уваги”, – озвучив Олег Немчінов.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *