ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові відзначать найкращого журналіста року

|

У рамках святкування 750-ї річниці Львова відбудеться одинадцятий міжнародний фестиваль журналістики “Віра. Надія. Любов”. Про це під час прес-конференції повідомили його організатори.

Проводить фестиваль громадська організація «Оргкомітет фестивалю журналістики» спільно з Асоціацією працівників ЗМІ України, журналістськими об’єднаннями країн-учасниць фестивалю. Його основна мета– підняття журналістського авторитету, консолідація журналістських організацій, сприяння розвитку та свободі преси, а також визначення досягнень у галузі журналістики.

30 вересня у внутрішньому дворику Ратуші відбудеться урочисте нагородження переможців у таких номінаціях: журналіст року, видання року, телепрограма року, радіопрограма року, інформаційне агентство року, фоторепортер року, керівник мас-медіа року, телекомпанія року, радіостанція року, прес-служба року. Переможці конкурсу отримають диплом та Гран-прі фестивалю – статуетку «Істина». Окрім нагород на фестивалі також вручатимуть призи, сувеніри та премії.

На фестиваль до Львова приїдуть журналісти з 15 країн світу, а також представники журналістських організацій, видатні діячі країн-учасниць фестивалю.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *