ОСТАННІ НОВИНИ

Під облрадою – дві трибуни

|

Прихильники і противники голови ЛОДА Петра Олійника одночасно виступають перед стінами Львівської обласної ради, передає звідти кореспондент “Львівського порталу”. Одночасно лунають слова похвали і хули в бік голови ЛОДА, який у цей час звітує перед депутатами обласної ради в сесійній залі.

Серед промовців-прихильників губернатора – переважно прості люди, які кажуть, що Олійник працює добре і що вони за його керівництва всім задоволені і не хочуть, аби він ішов із посади.

Натомість з-поміж противників вирізнився виступ в.о. голови правління ВАТ “Завод “Сільмаш” Петра Онищака, який заявив, що він не знає, чому має підтримувати Олійника. “За три місяці нашої співпраці ми зрозуміли, що Олійник лобіює руйнацію промисловості на Львівщині і я не розумію, чому ми маємо його підтримувати” – сказав П.Онищак. За його словами, Олійник “не може працювати в господарській сфері”.

Ці слова викликали обурення прихильників Олійника, однак до сутички тоді не дійшло. Щоправда, вона трапилася через кілька хвилин – антагоністи посперечалися за мікрофон „нашоукраїнців”, бо він має більшу потужність. Внаслідок шарпанини цей мікрофон взагалі вимкнули, а опоненти Олійника почали спілкуватися за допомогою мегафона.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *