ОСТАННІ НОВИНИ

УНП змінює стратегію

|

Українська народна партія змінює пріоритети своєї діяльності. Усі зусилля партійців і центрального керівництва партії відтепер буде зосереджено на посиленні економічної складової партійної ідеології. На цьому під час зборів депутатів місцевих рад та представників у місцевому самоврядуванні від УНП, які відбулися учора у Львові, наголосив голова УНП Юрій Костенко.

„Наша мета сьогодні – сформувати праву опозицію до безідейного антиукраїнського уряду і через опозиційну діяльність прийти до влади», – зазначив він.

Юрій Костенко також висловив переконання, що це можливо лише тоді, коли партія стане виразником економічних інтересів своїх виборців. „Результати парламентських виборів показують, що дві третини суспільних і економічних інтересів залишилися поза владою, і сьогодні в парламенті нікому піднімати системні інтереси національного виробництва на рівень законодавства”, – підкреслив лідер УНП.

Ю. Костенко зазначив, що після виборів підприємці, що робили ставки і вкладали величезні кошти у „політичні проекти”, починають по-іншому дивитися на політику і політичні сили. „Вони звертають увагу на діяльність УНП, бо політична репутація і послідовність УНП – бездоганні», – переконаний він.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *