ОСТАННІ НОВИНИ

Всесвітньовідома піаністка Етелла Чуприк дасть сім концертів у Львівській філармонії

|

Цього музичного сезону у межах мистецького проекту «GRAND PIANO» у Львівській філармонії пройде сім концертів всесвітньовідомої української піаністки Етелли Чуприк. Під час цих концертів піаністка виконає твори різноманітних жанрів, від світової класики до сучасного українського авангарду. Перший концерт під назвою «Вечір фантазії» відбудеться 20 вересня, Е.Чуприк виконуватиме фантазії Баха, Моцарта, Шопена.

«Це зовсім різні програми, я цілий час працювала над цим проектом. Але це велике щастя – виконувати таку музику», – говорить піаністка.

Як повідомляє ЗІК, другий концерт виконавиці заплановано на 21 жовтня, його буде присвячено творчості Бетховена, виконуватиметься його Симфонія №5 в обробці Ліста, 12 листопада звучатиме концерт для фортепіано з оркестром Гріга, 16 грудня разом з віолончелістом Іваном Кучером піаністка виконуватиме сонату для віолончелі та фортепіано Рахманінова, 18 лютого наступного року Е.Чуприк виконуватиме перший концерт Рахманінова. Концерт 6 березня буде присвячено львівським композиторам, звучатимуть твори Людкевича, Барвінського, Скорика, а на заключному концерті у травні піаністка виконуватиме третій концерт Рахманінова.

У межах цієї програми львівські шанувальники класичної музики вперше у Львові отримають можливість придбати абонемент на серію цих філармонійних концертів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *