ОСТАННІ НОВИНИ

Садовий хоче випити пива з 700 волонтерами

|

Відбір волонтерів для роботи під час святкування 750-річчя Львова закінчився. З усіма добровольцями, чиї анкети відібрали організатори, мер Львова Андрій Садовий зустрівся особисто. Як повідомляє прес-служба дирекції святкування 750-річчя, зал Палацу культури ім. Г. Хоткевича, де відбулася зустріч, був переповнений. Міський голова подякував молоді за патріотизм і пообіцяв повести їх на пиво.

За інформацією прес-служби, після обіцянки міського голови волонтери в піднесеному настрої вислухали короткий інструктаж представників дирекції з організації святкування 750-річчя міста Львова та ознайомилися зі структурою Служби волонтерів.

Нагадаємо, попередньо організатори оголошували, що волонтерів потрібно 500, однак анкет надійшло так багато, що Служба волонтерів прийняла рішення збільшити кількість добровольців до 700.

Відтак у центрі міста працюватимуть волонтери-«історики». Їхнім завданням буде розповідати гостям міста про історію Львова. Щодо інфо-груп, то їх буде приблизно 25. Волонтери надаватимуть усім, хто звернеться до них, необхідну інформацію. Наприклад, що, коли і де відбуватиметься під час святкування або як добратися в будь-яку частину нашого міста.

Серед тих, хто зголосився бути волонтером під час святкування 750-річчя Львова, є група осіб з Польщі, один американець українського походження, чимало молоді, яка навчалася у Європі, а тепер повернулася до України.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *