ОСТАННІ НОВИНИ

Завтра депутати БЮТу розкажуть про тиск з боку ОДА

|

Завтра під час сесії Львівської обласної ради депутати від фракції БЮТ розкажуть про тиск з бокукерівництва облдержадміністрації. Про це сьогодні під час прес-конференції заявив депутат від БЮТу Ростислав Новоженець.

„Депутати, які принципово займуть позицію фракції відкрито під час сесії заявлять про те, що на них чинився тиск з боку облдержадміністрації. Я знаю, що були індивідуальні розмови: депутатів запрошували в кабінет до голови обласної ради та голови ОДА, працювали з ними і на рівні заступників, аби дати їм зрозуміти як потрібно проголосувати під час сесії, – зазначив пан Новоженець. – Однак ми зобов’язали усіх депутатів від фракції БЮТ прийти на завтрашню сесію і задекларувати свою позицію. Фракція буде одностайна”.

За словами Ростислава Новоженця, на сесії облради буде також присутнім і представник Секретаріату президента України, куратор Львівської області Дмитро Мовчан.

„Завтра сесія обласної ради прийме рішення негативне для нашого голови облдержадміністрації Петра Олійника. Депутати висловлять йому недовіру”, – резюмував він.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *