ОСТАННІ НОВИНИ

Новоженець вивів рейтингову оцінку Львівщини

|

Депутат Львівської обласної ради від фракції БЮТ Ростислав Новоженець вивів рейтингову оцінку Львівської області щодо соціально-економічних показників регіону на фоні 24 областей України. Результатами власного аналізу цифр та показників він поділився сьогодні із журналістами.

Так, за словами пана Новоженця, голова ЛОДА Петро Олійник вперто не хоче звітувати за 2005 рік, а лише за перше півріччя 2006 року лише тому, що протягом минулого року „Олійник довів область до такого стану, що гірше вже не буломожливо. Тому протягом цього року хоча б деякий зріст показників у області мусить бути”.

„За темпами зростання промислового виробництва Львівщина зайняла 25 місце, а цього року – 16”, – поділився проаналізованим пан Новоженець. За його словами, в усіх видах діяльності регіону спостерігається деяке зростання показників, однак, якщо проглянути усю картину, то можна побачити, що Львівщина займає все рівно останні місця у рейтингу областей України. „Щодо показників виконання плану щодо створення нових робочих місць, то Львівщина займає 24 позицію, тоді як минулого року вона була 25”, – зазначив Р. Новоженець.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *