ОСТАННІ НОВИНИ

Для закордонних українських шкіл зібрали вже півтори тисячі книжок

|

У межах благодійної акції “Подаруй книжку українській школі за кордоном”, яка тривала протягом XII Форуму видавців у Львові, Львівська обласна рада зібрала понад півтори тисячі книжок. Як повідомляє прес-служба обласної ради, таку кількість літератури вдалося отримати завдяки 300 громадянам-благодійникам та видавництвам: “Склянка часу”, “Брама України”, “Смолоскип”, “Місіонер”, “Педагогічна преса”, “Телерадіокур’єр”, “Наш час”, Книжковому клубу сімейного дозвілля.

Доброчинна акція “Подаруй книжку українській школі за кордоном” триватиме в обласній раді ще до кінця вересня. До того часу поповнити список книжок обіцяли також депутати обласної ради.

Взяти участь в акції може кожен охочий. Книги можна приносити в прес-службу обласної ради за адресою: вул. Винниченка, 18, каб. 342, конт. тел. 298-73-74. Книги можна передавати разом з дарчими написами та побажаннями. По закінченні акції облрада оприлюднить список усіх благодійників, підрахує результат проведення заходу та власноручно передасть літературу українській діаспорі.

Зібрані під час акції книги передадуть школі імені М. Шашкевича у Перемишлі, що в Польщі, та школі ім. Т. Шевченка у місті Сігет, що в Румунії.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *