ОСТАННІ НОВИНИ

Свято міста Лева зроблять медовим

|

Спілка пасічників України та Спілка пасічників Львівщини за підтримки Львівської міської ради у День міста Лева, 30 вересня – 1 жовтня в Шевченківському гаї проводитиме Фестиваль меду. Про це повідомила прес-служба міськради. Дійство триватиме в суботу з 10 до 16 години та у неділю з 10.00 до 17.00.

Перед урочистим відкриттям свята організатори та гості покладуть квіти до пам’ятника Петра Прокоповича, а також буде посвячено ікону Зосима та Саватія, покровителів бджільництва.

Під час Свята меду найдосвідченіші пасічники західного регіону представлять виставку-ярмарок продуктів бджільництва та ренаменту, а також демонструватимуть процес викачування меду.

Серед почесних гостей фестивалю – пасічні організації з Польщі та Словаччини. До Шевченківського гаю з’їдуться також науковці та кандидати біологічних і сільськогосподарських наук з усієї України, які вивчають проблематику бджільництва.

Львів’яни зможуть узяти участь у різноманітних забавах та конкурсах, а для наймолодших учасників ярмарки підготовлено багато цікавих несподіванок.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *