ОСТАННІ НОВИНИ

БЮТ в облраді вимагає звіту Олійника за два роки

|

Сьогодні під час засідання президії фракція БЮТ у Львівській обласній раді висловила незадоволення з приводу звіту голови ЛОДА Петра Олійника лише за перше півріччя 2006 року. “Ми не згідні з тим, що звіт має бути лише за перше півріччя цього року. Не можемо викреслити 2005 рік з історії області. Ми наполягатимемо на тому, щоби пан Олійник звітував ще й за минулий рік”, – озвучив незадоволення голова фракції БЮТ Ігор Держко.

Не сподобалось панові Держку і те, що облдержадміністрація подала питання про звіт голови ЛОДА разом із текстом: “Узяти до уваги роботу обласної державної адміністрації щодо виконання програм зі соціально-економічного та культурного розвитку Львівщини”. І. Держко зазначив: “Ми від квітня говоримо про те, що голова ЛОДА Петро Олійник мав би відзвітувати за 2005 рік та за те, що плідно робив протягом першого півріччя 2006 року, однак, бачу, зараз хочуть відійти від цієї проблеми”.

Нагадаємо, що сьогодні під час засідання президії облради обговорили проект порядку денного вівторкої сесії ради. Серед низки важливих соціально-економічних питань, внесених до порядку денного, – звіт голови ЛОДА Петра Олійника.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *