ОСТАННІ НОВИНИ

Львівських дітей оздоровлювали в антисанітарних умовах

|

Прокуратура Львівської області виявила численні порушення, яких допустив санаторій „Конвалія” під час літнього оздоровлення дітей. Як повідомила прес-служба прокуратури, цей відпочинковий заклад не створив належних санітарно-гігієнічних умов для проживання дітей, хоч у тендерній документації ці вигоди було вказано.

Згідно з поданою санаторієм тендерною документацією, номери для дітей мали бути обладнані душем, туалетом, умивальником, ліжками та комодами. Однак під час перевірки працівники прокуратури та облсанепідемстанції їх не виявили. Прокуратура також встановила, що, окрім поганих умов проживання, також не було контролю за організацією харчування.

У зв’язку з цим головний санітарний лікар тимчасово заборонив діяльність одного з корпусів санаторію, а в. о. директора „Конвалії” притягнув до дисциплінарної відповідальності.

На підставі виявлених порушень чинного законодавства прокуратура Львівської області внесла подання на ім’я заступника голови Львівської облдержадміністрації з вимогою провести службову перевірку та притягнути винних осіб до дисциплінарної відповідальності.

Нагадаємо, управління у справах сім ’ ї та молоді облдержадміністрації в травні цього року провело тендер на послуги з літнього оздоровлення дітей. Одним із переможців конкурсу визнали санаторій “Конвалія”, із яким і було укладено договір про відпочинок 310 дітей Львівщини.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *