ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині пройшов всеукраїнський молодіжний мистецький пленер

|

На Львівщині вперше відбувся всеукраїнський молодіжний мистецький пленер під назвою „Мальовнича Україна” . Як повідомляє офіційний сайт ЛОДА, у його роботі взяли участь 27 молодих художників віком до 35 років із 22-х областей України. Окрім того, захід відвідали представники Управління у справах сім’ї та молоді облдержадміністрації, Львівської академії мистецтв та Львівського державного коледжу ужиткового мистецтва ім. Івана Труша.

Молоді художники мали змогу ознайомитися з історико-культурною спадщиною нашого краю. Вони побували у Львові, Жовкві, Крехівському монастирі, замках області. А оскільки пленер присвячено 150-річчю від дня народження Івана Франка, то мистці відвідали рідне селописьменника – Нагуєвичі.

Згодом виконані роботи мистців-учасників виставили в історико-художньому музеї „Жовківський замок” та Італійському дворику Львівського історичного музею.

Організував захід Львівський обласний молодіжний центр праці за сприяння Міністерства України у справах молоді та спорту в межах загальнодержавної програми підтримки молоді на 2004-2008 роки.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *