ОСТАННІ НОВИНИ

Бондаренко подав на Павліва до суду

|

Відразу після позову проти першого заступника міського голови Миколи Одухи керівник Секретаріату громадського об’єднання «Голос громади Києва» Володимир Бондаренко надіслав позовну заяву до Галицького райсуду Львова проти заступника міського голови з питань містобудування та землеустрою Андрія Павліва. У ньому киянин вимагає заборонити членам львівського міськвиконкому коментувати та оцінювати реконструкцію площі Ринок. Про це повідомила прес-служба ГО „Голос громади Києва”.

«Якщо львівська влада не вміє говорити, хай помовчить», – переконаний позивач.

Володимир Бондаренко також вимагає від посадовців міської ради спростувати та публічно вибачитись за поширення ними недостовірної інформації.

Нагадаємо, що 11 вересня Андрій Павлів від імені академіка Миколи Жулинського заявив, що всі протести стосовно реконструкції площі Ринок – замовні, а своїми діями громадські активісти завдали непоправної шкоди Львову та Україні. «Ситуація з Павлівим повторює ситуацію з Одухою, тому коментувати нічого не буду. Просто загнана в куток влада продовжує формувати громадську думку, виставляючи істинних патріотів міста бездумною зброєю в чиїхось руках. Пани Одуха і Павлів лише відображають позицію міської влади. У мене взагалі складається враження, що брехня стала корпоративною лінією поведінки львівської влади. Міський голова Садовий обіцяв звільнити начальника юридичної служби – не виконав. Обіцяв привести роботи на площі Ринок у законне русло – не виконав,” – зазначив В. Бондаренко.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *