ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’яни все більше страждають від „менших” друзів

|

Львівські ветеринари б’ють на сполох. У Львові частішають випадки, коли собаки кусають перехожих. Як повідомляє прес-служба Львівської міської ради, лишень за минулий рік собаки покусали 1234 львів’ян.

У зв’язку з цим міський ветеринарний відділ нагадує мешканцям про правила утримання собак, за якими власники тварин повинні щорічно проводити щеплення своїх улюбленців у лікувальних установах державної ветеринарної медицини, що на вулицях Ярошенка, 16 та Промисловій, 9.

Власник повинен зареєструвати свого собаку в житловій організації за місцем проживання та в держустанові. Він також повинен виробити для собаки ветеринарний паспорт зі щорічною відміткою про щеплення від сказу.

Ветеринари також нагадують, що в одному помешканні можна утримувати не більше трьох дорослих тварин. Крім того, власники собак зобов’язані самостійно стежити за чистотою і прибирати екскременти тварин.

У Львові зареєстровано 6 тисяч 700 собак. Щорічно до ветеринарного відділу на розгляд надходить від 600 до 1300 скарг на тварин. Міліція міста 2005 року притягнула до відповідальності 35 власників собак.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *