ОСТАННІ НОВИНИ

Представникам УЄФА показали Львів в картинках

|

Сьогодні в Палаці Потоцьких відбулась мультимедійна презентація Львова членам делегації УЄФА. В рамках презентації, яку озвучив заступник міського голови Львова з гуманітарних питань Василь Косів, шістьом високоповажним розповіли про інфраструктуру міста, показали історичні місця та ознайомили із планами щодо будівництва стадіону.

Загалом, згідно планування у Львові мав би з’явитись стадіон, на якому би помістилось 35 тисяч глядачів, у якому би було спеціальне ложе для журналістів та VIP -ложа на 440 місць.

Щоби збудувати такий стадіон та величезний адміністративний будинок організаторам потрібно буде знайти близько 50 мільйонів євро. За словами пана Косіва, половину необхідних коштів виділить місто, а ще половину держава.

Він також наголосив на тому, що місто Лева вже має досвід приймати велику кількість людей, навівши приклад візиту Папи Римського.

На думку голови Львівської ОДА Петра Олійника, який також був присутнім під час презентації, шанси виграти тендер на проведення „Євро-2012” у Польщі та Україні доволі високі, адже „настав час проводити такі кубки у центральній Європі”.

Спеціально на презентацію завітав боксер та політик Віталій Кличко.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *