До суботньої толоки приєднаються Сихівський та Шевченківський райони

|

До загальноміської толоки, що відбудеться 16 вересня, приєднаються Сихівський та Шевченківський райони. Про це повідомляє відділ громадських зв’язків Львівської міської ради.

У Шевченківському районі до толоки долучаться працівники районної адміністрації, працівники районного фінансового управління, працівники районного відділу соціального захисту населення, відділи житлового та комунального господарства району. Спільними зусиллями вони приберуть Корумову гору, дитячий майданчик по вул. Мазепи, 11 Парк 700-річчя Львова, а також впорядкують території біля адміністративних приміщень.

Запланувано генеральне прибирання і на Сихові. За словами завідувача організаційного відділу адміністрації Романа Боднара, працівники районної адміністрації облаштують шість дитячих майданчиків, відремонтують дванадцять вхідних дверей у житлових будинках. Крім того, відділ комунального господарства району запланував прибирання проїзної частини і прилеглої до неї території по вул. Стрийській, шляхопроводу «Сихівський міст» та лісопарку «Зубрівський».

Загалом, як зазначає Роман Боднар, у толоці візьмуть участь 145 працівників адміністрації і комунальних служб, 220 учнів середньої школи № 13, гімназії «Сихівська», ліцею «Оріяна» та ліцею Блаженійшого Шептицького. Під час прибирання використають 5 одиниць автотранспорту, трактор для вивезення сміття та поливальну машину.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *