ОСТАННІ НОВИНИ

У День Львова на вулицях роздаватимуть подарунки

|

Львів’янам та гостям міста в день святкування 750-річчя Львова роздаватимуть подарунки – кульки, прапорці та значки. Як розповіла менеджер Дирекції святкування Ліліана Зеніна, організатори святкування вже замовили 5 тисяч кульок з логотипами святкування.

Кульки матимуть такі ж кольори, що й вежі на емблемі святкування: зелений, червоний, помаранчевий і синій. Під час святкування ювілею міста, 30 вересня і 1 жовтня, волонтери роздаватимуть кульки на площах Ринок і Міцкевича.

Прапорці будуть білі атласні з кольоровим логотипом святкування. Їх також замовили 5 тисяч. А роздаватимуть прапорці поблизу місць, де проходитимуть святкові концерти.

На згадку про ювілейне свято львів’янам та гостям міста роздаватимуть також значки з логотипом. За словами пані Ліліани, їх уже є 2000. Додатково Дирекція замовила іще 5000 значків. Окрім того, до свята виготовлять 1000 футболок зеленого, червоного, помаранчевого і синього кольорів, на яких також буде емблема. Зелені футболки носитимуть волонтери, решту також роздаватимуть.

На замовлення Дирекції буде виготовлено 1000 паперових пакетів з емблемою святкування. У цих пакетиках гостям міста вручатимуть подарунки від торгової марки «Світоч» і «Львівського пива». Почесним гостям місто запрезентує блокноти з емблемою святкування і путівники. Як розповіла Ліліана Зеніна, уже виготовлено 500 блокнотів та 400 путівників. Зважаючи на те, що на святкування до міста приїде багато гостей з-за кордону, текст у путівниках написаний трьома мовами: англійською, польською, та українською.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *