ОСТАННІ НОВИНИ

Проти митника з Рава-Руської порушили кримінальну справу

|

Прокуратура Львівської області порушила кримінальну справу щодо головного інспектора одного з відділів пасажирського сектора Рава-Руської митниці, повідомляє прес-служба прокуратури Львівської області.

Згаданий митник організував заповнення громадянами України митних декларацій на валюту на суму 15 тис. доларів США і посвідчив їх своєю особистою номерною печаткою вже після того, як у них затримали вказану валюту, тим самим сфальсифікувавши докази в кримінальній справі. Кримінальну справу з обвинувальним висновком скеровано до суду.

Також прокуратура області склала протокол за ч.1 п.”а” ст.5 Закону України “Про боротьбу з корупцією” щодо заступника начальника однієї з митниць Львівської області. Суд протокол розглянув, а на винного накладено адміністративне стягнення.

Загалом за 8 місяців 2006 року органи прокуратури Львівської області внесли 16 актів прокурорського реагування на порушення митного та адміністративного законодавства. За результатами їх розгляду, до дисциплінарної відповідальності притягнуто 12 посадовців митних органів. Крім цього, на незаконні постанови начальників митниці внесено 11 протестів, 9 з яких уже задоволено.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *