ОСТАННІ НОВИНИ

Жулинського запросять до Львова шукати правди

|

Щоб з’ясувати, хто збрехав журналістам, – заступник міського голови з питань землеустрою та містобудування Андрій Павлів чи голова Нацради зі збереження національної спадщини України Микола Жулинський – міський голова обіцяє влаштувати для цих осіб спільну прес-конференцію. Сьогодні мер Львова Андрій Садовий пообіцяв журналістам особисто запросити до нашого міста пана Жулинського.

„Я особисто запрошу Жулинського до Львова, він приїде, побачить усе на власні очі, і ми зробимо спільну прес-конференцію. Тоді ви зможете задати запитання про те, хто і що говорив”, – сказав Андрій Садовий.

Сам Андрій Павлів заявив, що не може коментувати висловлювання пана Жулинського, і порадив працівникам ЗМІ, якщо в них є сумніви у правдивості його слів, звернутися по коментарі до начальника управління охорони історичного середовища і виконувача обов’язків головного архітектора, які також були присутніми на засіданні Нацради у Києві.

„Я думаю, що коректніше було б задавати запитання їм, якщо у вас виникають сумніви щодо того, що я говорив”, – сказав Андрій Павлів. Водночас міський голова не виключає, що журналісти своїми запитаннями могли загнати пана Павліва у глухий кут. „Людину, яка не має великого досвіду відповідати на запитання журналістів, можна двома-трьома питаннями завести в такий кут, що вона сама не буде знати, як з нього виходити. Я можу вам змоделювати, як це робиться”, – заявив міський голова. Він також припустив, що його заступник міг не зрозуміти саму суть запитання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *