ОСТАННІ НОВИНИ

Виробники верстатів з`їхались до Львова на нараду

|

Щорічна виїзна нарада за участю керівників підприємств верстатоінструментальної галузі відбудеться сьогодні на ВАТ “Львівський завод штучних алмазів та алмазного інструменту”. Як повідомляє офіційний сайт ЛОДА, під час наради учасники ознайомляться з роботою ВАТ “Дрогобицький долотний завод”, що за останні роки повністю перейшов на нові верстати, завдяки яким випускає високоякісну та конкурентноспроможну продукцію – бурові долота широкої номенклатури використання.

ВАТ “Алмазінструмент”, на базі якого відбувається ця загальноукраїнська нарада виробників верстатів та інструменту, а також споживачів цієї продукції – машинобудівних підприємств західного регіону, є відомим виробником різноманітного інструменту зі штучних алмазів.

Подібні зустрічі виробників машинобудівної галузі, особливо в західному регіоні, необхідні для загальної координації роботи підприємств, окреслення стратегії їх розвитку. Такі ділові контакти керівників мають на меті посприяти покращенню ситуації в Україні і на кожному конкретному підприємстві.

Серед учасників щорічної виїзної наради є Департамент загального машинобудування Мінпромполітики України, Українська національна компанія “Укрверстатоінструмент”, провідні вітчизняні верстатоінструментальні, підприємства сільськогосподарського машинобудування західного регіону, підприємства “Укрзалізниця”, РНПА “ГалАвто”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *