ОСТАННІ НОВИНИ

Громадський форум розцінює заяву Павліва, як утечу від відповідальності

|

Учорашню заяву заступника міського голови з питань містобудування і землекористування Андрія Павліва Громадський форум Львова розцінює як намагання міської влади уникнути відповідальності та дистанціюватися від громадської думки. У зв’язку з цим Форум обіцяє й надалі активно нагадувати владі про її безпосередні обов`язки.

У своїй заяві, поширеній через ЗМІ, Громадський Форум застерігає, що влада навіть не підозрює про зростання активності своїх громадян, і замість того, щоб прислухатися до їхнього голосу, шукає винних у власних прорахунках.

„Маючи на руках неспростовані висновки про зловживання під час реконструкції площі Ринок, про непоправну шкоду пам`яткам історії, про нераціональне та нецільове використання коштів державної субвенції, влада жодним словом не обмовилася про конкретних винуватців”, – зазначено у зверненні.

Форум також заявляє, що а пеляція до авторитетів, які схвалюють дії чиновників, є безпідставною, оскільки навколо боротьби за збереження площі Ринок об`єдналися визнані фахівці архітектури, археології, мистецтвознавства.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *