ОСТАННІ НОВИНИ

Студентів УКУ виховуватимуть мистецтвом та природою

|

З 11 до 16 вересня у Львові перебуватимуть представники Міжнародної гуманітарної школи із Швейцарії, яка використовує мистецькі засоби для цілісного виховання особистості. Школу представлятимуть педагоги зі Швейцарії Роземарі Варга, Ганцпетером Геккендорном і Рут Кох. Про це повідомляє відділ інформації та зовнішніх зв’язків Українського католицького університету.

Представники швейцарської школи приїхали до Львова на запрошення новоствореної кафедри педагогіки Українського католицького університету. У межах їхнього тижневого візиту відбудеться зустріч-семінар за участі працівників та студентів кафедри педагогіки, концерт музики Вольфганга Амадея Моцарта та інших композиторів його епохи, а також концерт «Діалоги кохання» у виконанні камерного оркестру «Леополіс». Акції відбудуться під егідою мерії Львова, у межах швейцарсько-української освітньо-мистецької акції, приуроченої 750-річчю Львова.

На семінарі в УКУ гості зі Швейцарії представлять унікальну програму навчальних курсів Міжнародної гуманітарної школи, яка поєднує академічні дисципліни з мистецькими курсами і заняттями на природі. У школі впевнені, що таке поєднання сприяє розвитку цілісної особистості, яка втілює свої ідеї в життя, висловлює свої думки та слухає думки інших, розвиває цінні вміння, служить своїй спільноті, поважає Землю і всі форми життя.

Як зазначила завідувач кафедри педагогіки УКУ доктор Марія Швед, досвід швейцарців для них надзвичайно важливий. Це допоможе не лише переконатися у важливості мистецького виховання, а й дасть змогу побачити конкретну методику, яку застосовують у цій школі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *