ОСТАННІ НОВИНИ

У селі Івана Франка відкрили газопровід

|

Учора, 10 вересня, відбулось символічне запалювання газового факелу на батьківщині Івана Франка, у селі Нагуєвичі Дрогобицького району. Церемонія відкриття новозбудованого газопроводу відбулась поблизу Нагуєвицької школи-інтернату.

Участь взяли представники Дрогобицької РДА та райради, народний депутат Олексій Радзієвський, заступник голови Львівської ОДА Тарас Федак, представники підприємств та організацій, які долучились до спорудження газопроводу, зокрема, керівник «Львівтрансгазу» Михайло Деркач, керівник «Нафтогазбуду» Степан Майкович, керівник ТзОВ «Ельпласт» Олександр Гурський, головний інженер «Львівгазу» Роман Чайківський.

Голова Дрогобицької РДА Михайло Кравець наголосив, що під час будівництва цього газопроводу закладено всі технічні параметри для подальшої його розбудови в напрямі гірських сіл Дрогобицького району. Він попросив мешканців села долучитися до роботи сільського газового комітету та чимшвидше вирішити проблему доведення газу до кожного господарства.

Керівник ТзОВ «Ельпласт” з Городка Олександр Гурський пообіцяв за кошти очолюваного підприємства підвести газ до школи-інтернету. Як повідомляє Західна інформаційна корпорація, саме це підприємство поставило сучасні пластикові труби та виконало всі роботи по прокладці газової магістралі.

Тарас Федак підпалив символічний факел блакитного палива а священики місцевих церков УГКЦ та УПЦ КП освятили його.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *