ОСТАННІ НОВИНИ

Податкова збільшила цьогорічний бюджет на суму понад 21 мільйон гривень

|

Цьогоріч за участю податкової міліції до бюджету нараховано 21 мільйон 453 тисячі гривень, стягнено – 20 мільйонів 77 тисяч гривень. Як повідомляє відділ зв’язків з громадськістю ДПА у Львівській області, від початку року працівники управління податкової міліції ДПА у Львівській області викрили 254 злочини, з них 134 – важкі, порушено 181 кримінальну справу.

За цей рік працівники ДПА у Львівській області виявили 91 фіктивну структуру, щодо яких порушили 20 кримінальних справ. Зокрема, встановлено 17 осіб, що займалися створенням фіктивних підприємств.

Працівники УПМ ДПА у Львівській області провели 457 перевірок та порушили 60 кримінальних справ щодо незаконного обігу товару, в тому числі й підакцизного. З них 31 справу скеровано до суду. Припинено діяльність 9 підпільних цехів з виготовлення фальсифікованих лікеро-горілчаних виробів. На суму 8 мільйонів 351 тисяча гривень вилучено товарів з незаконного обігу, у тому числі спирту – на загальну суму 143 тисячі гривень, лікеро-горілчаних та тютюнових виробів – на суму понад 280 тисяч гривень.

Окрім того, викрито діяльність 10 конвертаційних центрів та накладено арешт на 51 підприємство-боржник.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *