ОСТАННІ НОВИНИ

Участь у святкуванні 750-річчя Львова підтвердили лише двоє міністрів

|

Міністр закордонних справ Борис Тарасюк і міністр сім ’ ї, молоді та спорту Юрій Павленко дали попередню згоду взяти участь у святкуванні 750-річчя Львова. Як повідомила прес-служба святкування 750-річчя Львова, свій приїзд міністри підтвердили телефоном. Решта представників Кабміну наразі не визначилися.

Щодо інших VIP-персон, то мери Тернополя, Чернівців, Ужгорода та Самбора заявили, що обов’язково приїдуть до нас свято. Також відгукнулися наші сусіди з Чернігова, Луцька, Черкас та Миколаєва. Від них на святкування 750-річчя Львова приїдуть цілі делегації.

До Львова також мають намір приїхати представники таких видань, як «Cosmopolitan», «Експерт», «Факти і коментарі», «Комерсант Україна», «2000», керівники ТРК «Ера», телеканалів «Інтер», «Тоніс», Національної радіокомпанії України, інформаційного агентства «УНІАН».

Дирекція святкування 750-річчя Львова розіслала запрошення 515-ти VIP-персонам. Станом на сьогодні зголосилася 191 особа. Нагадаємо, святкування 750-річчя Львова відбудеться 30 вересня – 1 жовтня.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *