ОСТАННІ НОВИНИ

У жовтні до Львова приїде Мороз

|

У першій декаді жовтня у Львові відбудеться виїзне засідання голів обласних рад України під головуванням голови ВРУ Олександра Мороза на тему: «Бюджетний процес в Україні». Про це сьогодні повідомив голова Львівської обласної ради Мирослав Сеник під час засідання обласної Асоціації місцевих рад «Ради Львівщини».

«Згідно з розпорядженням голови Верховної Ради Олександра Мороза, створено координаційну погоджувальну раду, до якої увійшли голови обласних рад та керівники комітетів Верховної Ради. Очолює раду голова парламенту Олександр Мороз. Відповідно, спікер буде головувати на засіданні у Львові», – заявив Мирослав Сеник.

Як передає ЗІК, М.Сеник також наголосив, що окрім О.Мороза, у засіданні візьме участь голова бюджетного комітету ВРУ. «Чи буде міністр фінансів – невідомо. Це залежиться від того, як він визначиться», – повідомив голова облради.

За його словами, проведення такого засідання у Львові є великим позитивом для області. «Приїжджати до Києва і говорити про свої проблеми – може дати двоякий результат: або тебе почують, або тебе не почують. А коли проблематику показати безпосередньо на місці, то вона гостріше відчувається. На засіданні ми краще представимо проблеми області і, сподіваємося, вони краще будуть вирішуватися», – підкреслив М.Сеник.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *