ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’яни заборгували “Львівтеплоенерго” 53 мільйони гривень

|

Загальна сума боргу львів’ян за тепло перед “Львівтеплоенерго” становить 53 мільйони гривень. 7 мільйонів 212 тисяч гривень з цієї суми споживачі заборгували за останній опалювальний період. Як повідомляє прес-служба міської ради, “Львівтеплоенерго” вже передало до суду 34 тис ячі 862 позовні заяв и на боржників з теплопостачання.

Наразі відділи державних виконавчих служб районних управлінь юстицій проводять позовну роботу щодо споживачів-боржників з теплопостачання. На сьогоднішній день суди задовільнили 28 тисяч позовів на суму 46 мі льйонів гривень. Зі свого боку, МКП “Залізничнетеплоенерго” передало до суду 6 тис яч 126 позовних заяв, на суму 10 мільйоні в 53 тис ячі гривень. Суди вже задовільн или 5 тисяч 359 позовів на загальну суму 8 мільйонів гривень .

Навмисне затягування оплати за теплопостачання загрожує стягненням майна, як им володіє боржник. Таким чином працівники ЛМКП “Львівтеплоенерго” та МКП “Залізничнетеплоенерго” спільно з судовими виконавцями спілкуються з мешканцями-боржниками, проводять роз ’яснювальні роботи про необхідність вчасної та повної проплати за теплову енергію для отримання якісних послуг з теплопостачання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *