ОСТАННІ НОВИНИ

Лясковська хоче знати число залежних від гральних автоматів

|

Депутат Львівської міської ради від УНП Віра Лясковська хоче знати число відвідувачів ігрових салонів та число тих, для кого відвідування таких закладів перестало бути просто розвагою і переросло у залежність. Як передає кореспондент „Львівського порталу” з міської ради, про це депутатка заявила під час виступу на сесії.

„Потрібно з’ясувати кількість відвідувачів салонів за добу і скільки людей потрапило під цю бацилу і вже не може повернутися до нормального способу життя”, – зазначила В. Лясковська. За її словами, таку довідку може підготувати й надати управління охорони здоров’я міської ради. Депутат сказала, що свого часу бачила таку довідку і була вражена її даними.

Також пані Лясковська пропонує, щоб у школах вчителі розповідали дітям про шкоду від надмірного захоплення гральними автоматами, а медики на телебаченні проводили аналогічну роботу.

Зі свого боку, депутат від ВО „Свобода” Яромир Самагальський звернув увагу на проблему зовнішньої реклами ігрових салонів і запропонував перевірити паспорти фасадів щодо наявності дозволів на таку рекламу. У відповідь на це міський голова Андрій Садовий заявив, що таку роботу вже провели і з’ясували, що в більшості ігрових салонів зовнішню рекламу встановлено без відповідних дозволів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *