ОСТАННІ НОВИНИ

Виконком займеться дахами та пасажиропотоками

|

Завтра в малому сесійному залі Львівської міської ради відбудеться чергове засідання виконавчого комітету Львівської міської ради.

Як передає відділ громадських зв`язків міської ради, на початку засідання члени виконавчого комітету заслухають хід виконання протокольних доручень. Зокрема, перший заступник міського голови Микола Одуха доповість про виконання “Програми ремонту покрівель житлових будинків, що є у власності громади м.Львова”, про кількість та якість відремонтованих дахів, про досвід інших міст, про пропозиції щодо внесення змін до Програми і щодо залучення коштів Світового банку та інших фундацій для кредитування ремонту дахів.

Начальник управління транспорту і зв’язку Львівської міської ради Микола Шкурган прозвітує про аналіз пасажиропотоків, розробку чіткої логістики маршрутів і програми безпечного перевезення пасажирів.

Голова Сихівської районної адміністрації і начальник управління інженерного господарства повинні зробити правовий аналіз ситуації, що склалася з теплопостачанням гуртожитку на вул.Зеленій, 208.
Заступник міського голови Віктор Башук доповість про виконану роботу щодо прийняття гуртожитків АТ фірми “Галбуд” у статутний фонд товариства.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *