ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’яни просять Верховну Раду захистити їхні земельні ресурси

|

Міська рада Львова вимагає від Президента України, голови Верховної Ради та виконувача обов’язки голови Верховного суду сформувати спеціальну слідчу комісію для розслідування численних фактів махінації довкола земельних ресурсів у Львові. У зверненні, яке підтримало 79 міських обранців, депутати також вимагають порушити кримінальну справу проти посадовців, які вносили неправдиві відомості до офіційних документів.

”Упродовж останніх двох років на Львівщині знищували приміські ліси першої групи Держлісфонду, ліси населених пунктів, рекреаційно-оздоровчого призначення, а також курортної зони в межах Львівської міської ради, незаконно вилучаючи їх із Держлісфонду чи переводячи в землі запасу сільських рад під будівництво комерційного житла”, – зазначено у зверненні.

Львівські депутати заявляють, що саме в такий спосіб у 2004 році Брюховицька селищна рада незаконно вилучила близько 20 га лісопарку. Крім того, за їхніми даними, зараз відбувається незаконне вилучення 328 га такої ж лісопаркової зони Брюховицьких лісів під дачно-житлове будівництво.

„Депутати Львівської міської та обласної ради неодноразово зверталися в обласні правохоронні органи з вимогою належно розслідувати справу та притягнути винних до відповідальності. Проте цього не зроблено, зацікавлені особи відверто фальсифікують державну звітність”, – зазначено у зверненні.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *