ОСТАННІ НОВИНИ

Львівська міська рада просить Зварича прислати до Львова компетентну комісію

|

Депутати Львівської міської ради сьогодні звернулися до Міністра юстиції Романа Зварича з проханням прислати до Львова компетентну комісію, яка би змогла дати належну оцінку суддям Господарського суду у Львівській області. Депутати заявили, що окремі судді виносять незаконні рішення та сприяють відчуженню львівських земель.

„У приміській зоні міста постійно відбуваються спроби нищення лісів першої категорії з метою їх вирубубання та передачі комерційним структурам для будівництва котеджів. Громадськість збурена резонансним судовим процесом щодо спроб знищити 20 гектарів лісів у селищі Брюховичі та вилучити 328 гектарів лісів із Держлісфонду шляхом фальсифікації документів. Депутати Львівської міської ради вже виграли низку судових процесів у судах всіх інстанцій. Більшість суддів керувалися буквою закону та ухвалювали рішення на користь громади Львова”, – йдеться у зверненні.

У тексті також зазначено, що депутатів Львівської міської ради „дивує відвертий правовий нігілізм окремих суддів Господарського суду Львівської області, які з незрозумілих причин вирішили передати ліси Грибовицької селищної ради до кооперативу „Ремонт” на основі повністю сфальсифікованих документів”.

За звернення до Міністра юстиції проголосувало 69 депутатів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *