ОСТАННІ НОВИНИ

Податки сплачуватимуть через Інтернет

|

Державна податкова адміністрація у Львівській області відпрацьовує технології приймання та обробки податкової звітності в електронному вигляді з використанням мережі Інтернет. Як повідомляє відділ зв’язків із громадськістю ДПА у Львівській області, це має вдосконалити процес обслуговування платників податків.

З ініціативи податкової служби області та Комітету підприємців Львівщини відбувся черговий семінар на тему «Переваги подання звітності в електронному вигляді». Як зазначив виконувач обов’язків Голови ДПА у Львівській області Микола Князевич, «для платників податків подання звітності в електронному вигляді – це зручний та оперативний процес».

З березня цього року розпочали «пілотне» тестування цієї технології, у якому взяли участь шістнадцять підприємств. Завдяки цьому вдалося виявити помилки програмного забезпечення та вдосконалити технологію обробки податкової звітності в електронному форматі. А з червня процес почав діяти.

Як зазначає відділ зв’язків із громадськістю ДПА у Львівській області, сьогодні обласні податкові органи уклали договори з 53-ма платниками про надсилання податкової звітності, податкових накладних та реєстрів податкових накладних в електронному вигляді. Податківці впевнені, до кінця року їхня кількість значно збільшиться.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *