ОСТАННІ НОВИНИ

Школярі міста готуються до виборів в Учнівський парламент

|

У школах Львова розпочали підготовку до виборів Учнівського парламенту. Як передає відділ громадських зв’язків міської ради, у вересні обиратимуть президентів шкіл та їхніх заступників, а в жовтні розпочнеться сесія Учнівського парламенту, під час якої обируть новий склад парламенту.

Члени учнівського парламенту уповноважені бути присутніми на шкільних учительських нарадах, під час яких можуть висловити свою думку стосовно вирішення певних питань.

За словами спікера парламенту Вікторії Федини, за час діяльності учнівського самоврядування було проведено низку різнопланових акцій. Учні мали можливість побувати з Молодим Народним Рухом на Маківці та Говерлі, на молодіжному фестивалі в Зашкові та на урочистостях із нагоди встановлення монументу загиблим українцям у Павлокомі. Парламент співпрацює з управлінням освіти Львівської міської ради.

Цього року Парламент планує продовжити акції cпільно з Храмом Різдва Пресвятої Богородиці «Подаруємо місту парк» і спільно з Центром дітей та юнацтва Галичини видавати книги «Календар українця» та щомісячний вісник Учнівського Парламенту.

Учнівський парламент міста Львова – це молодіжна громадська організація, яка була створена в 1999 році. Метою діяльності Парламенту є залучення учнів до участі в громадському житті.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *