ОСТАННІ НОВИНИ

„Залишається сподіватися, що міська влада поверне львів’янам переплачені гроші”, - Дяків

|

Громадянам залишається надіятися на те, що нова міська влада нарешті виконає рішення суду і львів’янам повернуть переплачені кошти за період від 1 березня 2004 року до 7 листопада 2005 року, заявив “Львівському порталу” депутат міської ради Теодор Дяків, коментуючи ухвалу Апеляційного суду щодо тарифів на воду. “Такі виплати має зробити „Львівводоканал” за вказівкою виконавчого комітету, який прийняв незаконне рішення. Питання повернення коштів залежить від рішення суду”, – сказав він.

Він зауважив, що позов міської ради було відхилено і тепер місто повинно виконувати рішення суду. „Сьогодні була проголошена постанова Апеляційного суду відповідно до якої судовий позов міськвиконкому до фірми „Формула” за нововиявленими обставинами був визнаний таким, що не підлягає задоволенню. Апеляційна інстанція підтвердила, що нововиявлених обставин немає, тобто доведеться виконувати рішення суду, який скасував тарифи на водопостачання”, – зазначив депутат.

Він пояснив, що міська рада подала позов, бо начебто з’явилися нововиявлені обставини, які доводять, що тарифи були встановлені законно. “Суд розглянули перші інстанції і сьогодні останнім було засідання апеляційної інстанції, на якій оголошено постанову відповідно до якої тарифи, що були встановлені, визнано встановленими незаконно. На сьогодні у виконавчій службі обласного управління юстицій знаходиться рішення суду, яким були скасовані тарифи на виконання. Але це рішення не виконувалося, тому що був позов за нововиявленими обставинами. Тепер цей позов незадоволений і мова стоїть про виконання рішення суду”, – сказав Т.Дяків.

Він також зауважив, що наразі від 5 жовтня минулого року є встановлений тариф – 1,84 грн . “Я не говорю, що він є законно встановленим, я говорю про те, що рішення про його встановлення є чинним і тому його треба виконувати”, – підкреслив Т.Дяків.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *