ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові модернізують технологічний процес очищення стічних вод

|

У серпні розпочато технічн е переоснащення каналізаційно-очисних споруд Львова. Як повідомляє відділ громадських зв’язків Львівської міської ради, роботи проводять у рамках проекту “Водопостачання та каналізації міста Львова” .

Сьогодні уже доставлено шведськ е обладнання на суму 5 млн. дол арів США . Також укладено низку контрактів з іноземними компаніями на доставку товарів та надання послуг для каналізаційн о-очисних споруд. Зокрема, шведська компанія Lackeby Water поста чатиме вимірювальн е обладнання на суму 821 тис. шведських крон, а німецька компанія RMT Industrie- und Elektrotechnik GmbH – насоси та супутнє обладнання на суму 2,056 млн. євро.

Будівельно-монтажні роботи виконує ВАТ “Пересувна механізована колона №9 ”, яка отримала 2,5 млн. грн. аванс у з міського бюджету. Переоснащення каналізаційно-очисних споруд планують завершити до грудня цього року.

Фінансують переоснащення каналізаційно-очисних споруд Світови й банк, уряд Швеції та Львівськ а міськ а рад а. Загальна вартість цих робіт с тановить 11 млн.дол арів США.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *