ОСТАННІ НОВИНИ

На «Чатових скелях» відбудуться змагання з гірського туризму

|

На «Чатових скелях» 9-10 вересня проходитимуть змагання за Кубок Львова з техніки гірського туризму. Змагання присвячуються пам’яті львівських туристів й альпіністів, які загинули на гірських маршрутах Кавказу, Паміру й Тянь-Шаню. Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

У змаганнях візьмуть участь туристи з досвідом не нижче першої категорії складності, а також спортсмени, які мають кваліфікацію не нижче 2-го спортивного розряду туризму або брали участь у змаганнях з техніки гірського туризму на дистанціях 2-го класу. Вік учасників – від 17 років.

Організатори заходу сподіваються, що змагання на «Чатових скелях» сприятимуть популяризації спортивного туризму, підвищуватимуть рівень технічної й тактичної майстерності спортсменів та допоможуть вибрати найкращих спортсменів для укомплектування збірної команди з гірського туризму.

Змагання відбуватимуться за підтримки відділу спорту Львівської міської ради та комісії гірського туризму Львівської міської організації «Федерація гірського туризму».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *