ОСТАННІ НОВИНИ

З генпланом і межами міста львів’яни визначаться у 2007 році

|

З адміністративними межами міста, генеральним планом та місцем розташування сміттєпереробного заводу міська рада планує визначитися до кінця першого півріччя 2007 року. Про це сьогодні повідомив депутат Львівської міської ради Юрій Кужелюк.

За словами депутата, на розгляд міської ради, яка після літніх канікул цього тижня розпочинає перші сесійні засідання, винесуть ухвалу „Встановлення територіальних меж здійснення місцевого самоврядування у сфері землеустрою м.Львова”. Згідно з нею, депутати зобов’язуються до кінця першого півріччя наступного року визначити територію міської ради, адміністративні межі міста, погодити генплан та місце розташування сміттєпереробного заводу, а також передбачити кошти на проекти щодо відновлення центральної частини міста.

„Ви знаєте про не одну спробу розтягнути приміські землі. Львів не має адміністративних меж і не відомо , де закінчується місто і де починається Пустомитівський район. Тому зараз над цим працює група. Ухвала передбачає виділити на проектні роботи зі встановлення меж 1,2 мільйона гривень. А ці роботи у свою чергу передбачають багато речей: від аерокосмічної зйомки і погодження з місцевими радами до створення генплану розвитку міста”, – повідомив Юрій Кужелюк.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *