ОСТАННІ НОВИНИ

Депутати міськради відкривають сесійний сезон

|

Сьомого вересня, у четвер, відбудеться перше після сезону відпусток засідання сесії Львівської міської ради, повідомляє відділ громадських зв’язків міської ради. Серед питань, які заплановано розглянути, низка фінансових. Зокрема – про внесення змін у міський та районні бюджети Львова на 2006 рік; про внесення змін у видатки міського та районних бюджетів Львова на 2006 рік на державне управління.

З інформацією про стан виконання ухвали міської ради від 22 червня 2006 року № 31 “Про впорядкування розміщення закладів грального бізнесу у м.Львові” виступлять начальник Львівського міського управління МВСУ у Львівській області Олег Попов, начальник міської санітарної епідеміологічної служби Раїса Потицька, заступник міського голови з питань економіки та соціальної політики Віктор Башук, голови районних адміністрацій.

Також на розгляд депутатів буде винесено такі питання: про затвердження Положення про постійні комісії Львівської міської ради; про затвердження Регламенту Львівської міської ради; про затвердження Положення про управління “Секретаріат ради”; про затвердження Положення про помічника-консультанта депутата Львівської міської ради; про розмежування повноважень між виконавчими органами Львівської міської ради.

Депутати заслухають також питання “Про затвердження меж парку “Піскові озера у м. Львові” та деякі інші.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *