ОСТАННІ НОВИНИ

Курпіль про втрачену цноту «Нашої України»

|

Народний депутат України від БЮТ Степан Куpпіль вважає, що “Наша Україна” уже давно втратила цноту і тому проводитиме переговори про участь у коаліції з Партією регіонів.«Насправді «Наша Україна» вже давно втратила цноту – їй більше нічого втрачати. Не розумію одного: для чого ото було стільки часу ховатися і влаштовувати якість «шаманські танці» – «Нашій Україні» слід було відразу заявити про свою єдність з Регіонами» – сказав він.

За словами нардепа, «цілком нормальним і прийнятним виглядає нині отой демонстративний показ власної зверхності, котрий нині показує Партія регіонів над «Нашою Україною» – мовляв, є один донецький клан, і він буде домінувати. «Очевидно, «Нашій Україні» легше бути в ролі прохача у Партії регіонів, ніж партнером із Блоком Юлії Тимошенко. «Наша Україна» втратила власне обличчя, а коли втрачаєш обличчя – не допоможе вже ніяка косметика», – наголосив С.Курпіль.

Що стосується можливості звільнення міністрів-«нашоукраїнців», нардеп зазначив, що «коли таке станеться, і прем’єр-міністр спробує поставити на їх місце «в доску своїх донецьких» – це буде елементарною неповагою до Президента України».

«Міністри від «Нашої України» є креатурою Президента, тому цікаво, як він поведе себе у разі їх звільнення. Наразі президент лише «ковтає» образи. Наприклад, він, як гарант Конституції, і досі ніяк не зреагував на заяви щодо російської мови, як другої державної тощо», – резюмував С.Курпіль у коментарі ЗІКу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *