ОСТАННІ НОВИНИ

«Концерн Галнафтогаз» запустив мобільну лабораторію контролю якості нафтопродуктів

|

В «Концерні Галнафтогаз» почала працювати перша мобільна лабораторія контролю якості нафтопродуктів, передає прес-служба компанії. Лабораторія обладнана вимірювальними приладами австрійської компанії « Grabner Instrument », які дозволяють визначати якість пального за більше ніж 30-ма параметрами. Тривалість експрес-аналізу пального на відповідність ДСТУ не перевищує 10-15 хвилин.

«Мобільна лабораторія здійснює контроль якості нафтопродуктів в мережі автозаправних станціях «ОККО», – зазначив операційний директор «Концерну Галнафтогаз» Олександр Гегедиш. – Проте вже зараз розробляється пакет пропозицій для надання послуг стороннім споживачам». Потреба у створенні цієї лабораторії назріла із суттєвим роширенням географії АЗС «ОККО», зокрема, з відкриттям нових заправних станцій у Кіровоградській, Харківській, Чернігівській, Черкаській та областях.

8 серпня 2006 року лабораторія отримала свідоцтво про атестацію в системі Держспоживстандарту.

ВАТ “Концерн Галнафтогаз”www.galnaftogas.com Входить до холдингу «Універсальна інвестиційна група». Належить до найбільших власників АЗС в Україні. Концерн володіє мережею АЗК «ОККО», що складається зі 142 сучасних комплексів. Загалом «Концерну Галнафтогаз» належить 195 АЗС і 15 нафтобаз у Львівській, Івано-Франківській, Закарпатській, Тернопільській, Рівненській, Хмельницькій, Житомирській, Вінницькій, Волинській, Кіровоградській, Харківській та Чернігівській областях, а також у Києві. Консолідований чистий прибуток “Концерну Галнафтогаз” (за національними стандартами – УСБО) за І півріччя 2006 року становить 17485,7 тис.грн.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *