ОСТАННІ НОВИНИ

Мерія знайшла кошти на впорядкування дитячих майданчиків

|

На впорядкування дитячих та спортивних майданчиків з міського бюджету Львова районним адміністраціям виділили 99 тисяч 500 гривень. Як повідомляє прес-служба міської ради, 17 тисяч з цієї суми буде використано у Галицькому районі. З них – 8 тисяч гривень на впорядкування майданчика на вулиці Менделєєва, 8, і ще 9 тисяч гривень – на майданчик, що на вулиці Сянській, 6.

У Франківському районі міста впорядкують місце для ігор дітей на вулиці Науковій, 58, та в парку на вулиці Труша. На цей район виділено 21 тисячу гривень.

Ще 18 тисяч 500 гривень передбачено для Залізничної райадміністрацій. За ці гроші проведуть відповідні роботи на майданчиках, що на вулиці Одеській, 18, вулиці Дозвільній, 1 та вулиці Кульпарківській, 130.

Шевченківський район має освоїти на впорядкування дитячих та спортивних майданчиків 12 тисяч гривень – на вулиці Зустрічній, 7-а та на розі вулиці Погідної – Смілої.

Майданчики на вулиці Пасічній, 2, зокрема парк „Личаківський”, та вулиці Кармалюка, 4 облаштують у Личаківському районі міста. На це їм виділено 15 тисяч гривень.

На два майданчики, що знаходяться на Сихові на проспекті Червоної Калини, 99,102 скеровано 16 тисяч гривень.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *