ОСТАННІ НОВИНИ

Дрогобицькі депутати не вірять німцям

|

На сьогоднішньому засідання Дрогобицької міської ради було розглянуто питання перспектив водопостачання міста. Це питання було порушено ще до відповідних розпоряджень голови Львівської ОДА щодо розгляду можливої участі у спільному проекті щодо водопостачання міст Дрогобича, Трускавця, Борислава та Стебника.

Директор КП «Дрогобичводоканал» Роман Шалата розповів депутатам про стан справ на «Дрогобиводоканалі» та перспективи його самостійного розвитку. Представник німецької фірми «Berlinwasser International» Хорст Вельцель ознайомив депутатів із пропозицію німецької сторони. Особливу увагу він звернув на переваги, які отримає Дрогобич від участі в проекті: цілодобову подачу води європейської якості та заміну внутрішніх водомагістралей міста. Також німецька сторона обіцяє протягом десяти років не піднімати тарифи на воду для приватних споживачів.

Коментуючи пропозиції Хорста Вельцеля, директор дрогобицького водоканалу Роман Шалата наголосив, що не варто вірити в те, що німці не піднімуть тарифи. А стосовно розпоряджень голови Львівської ОДА додав, що у Дрогобичі заходи із реконструкції водоканалу та застосування енергозберігаючих технологій розпочали ще задовго до появи цих розпоряджень.

Депутати Дрогобицької міської ради прийняли рішення створити тимчасову депутатську комісії на базі комісії з інвестицій та залученням представників з інших дев’яти постійних комісій. Тимчасова комісія має вивчити це питання та запропонувати наступній сесії рішення, передає ЗІК.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *